ME-360° fotografie

360° Fotografie

Om het koopproces te bevorderen is sterk beeldmateriaal erg belangrijk. ME-360° fotografie is een aanvulling op ME- woningfotografie, waarbij de potentiële koper om zich heen kan kijken en een goed beeld krijgt van de ruimte. Een toevoeging hierop is de virtuele tour. Hiermee kan de potentiële koper door het huis heen lopen, van punt naar punt.

Uit onderzoek, door Funda, blijkt dat kopers woningen waarbij 360° fotografie wordt aangeboden positiever waarderen. Tevens zorgen 360° foto’s voor een gedegen eerste selectie. Kopers die na het zien van 360° fotografie (nog steeds) enthousiast zijn over een woning, hebben een hogere interesse dan kopers die geen eerste selectie op basis van 360° foto’s kunnen maken. Daarmee neemt de kans op de verkoop van uw woning toe.

Verder gelden 360° foto’s als een “extra toevoeging” bij uw Funda presentatie. Daardoor staat uw woning hoger in de resultatenlijst dan zonder 360° foto.

Wilt u één of meerdere 360° foto’s  of een virtuele tour van uw woning neem dan contact op met ME. De kosten voor een 360 graden foto zijn € 29,- exclusief BTW.

Contact

ME-360gradenfotografie